Plimbare penală cu motocicleta

0
Plimbare penală cu motocicleta

Un bărbat s-a gândit să iasă la o plimbare cu motocicletă în speranţa că nu va fi prins de poliţişti, fiind într-o localitate de frontieră.

A avut însă ghinionul să se întâlnească chiar cu poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi. Cazul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în trafic pentru control, în localitatea Mihăileni, un bărbat de 29 de ani, din Botoşani, care se afla la ghidonul unei motociclete. „La solicitarea documentelor pentru control, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, iar în urma verificărilor efectuate, în bazele de date, a rezultat că bărbatul nu deține permis de conducere”, a precizat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

+0 -0

se încarcă...