Magazine luate cu asalt de Black Friday (foto)

0

Magazinele de electronice și electrocasnice au fost luate cu asalt de către botoșăneni în căutarea unui chilipir de Black Friday. Mulți dintre ei au găsit ceea ce căutau, dar majoritatea nu, fiind chiar dezamăgiți că produsele pe care le doreau fie nu erau la reduceri, fie reducerile oferite nu erau mai mari decât cele din diferite alte perioade de promoții ale magazinelor.

Am dorit niște căști, dar din păcate nu am găsit ceea ce căutam. Produsul a fost în ofertă, dar probabil că s-a vândut”, a declarat un botoșănean la ieșirea dintr-un magazin de produse electronice din zona hipermarketurilor.

Un alt botoșănean s-a arătat dezamăgit că produsul pe care-l căuta, o husă pentru consola de joc a fiului său, nu era la preț redus. „E la preț întreg, ce Black Friday? Am nevoie de produs și-l cumpăr oricum, dar să vină cineva să deschidă vitrina. Toată lumea e ocupată cu clienții pe care i-a prins febra reducerilor”, a declarat un bărbat, ce aștepta să fie preluat de un reprezentant al raionului de electronice al unui hipermarket.

Ca și în anii trecuți, cele mai căutate produse au fost televizoarele, mașinile de spălat, frigiderele, telefoanele mobile, dar și laptop-urile.

S-a dat bine acest produs și nu-l mai avem în stoc. Nu mai e nici în depozit, dar putem să vă oferim un alt produs similar, dar mai scump. E diferență și de marcă”, a declarat reprezentantul unui magazin de electrocasnice întrebat despre un produs frigorific pe care era pus un anunțul „stoc epuizat”.

Deja ai votat!
se încarcă...