Vot cerut aleşilor locali pentru organizarea Evenimentului “Revelion 2019 – 2020”

0

În şedinţa din 29 noiembrie, consilierii municipali botoşăneni vor dezbate şi proiectul vizând organizarea Evenimentului „Revelion 2019 – 2020”. Pentru organizarea acestui spectacol se propune alocarea de la bugetul local a sumei de 100.000 de lei, considerată credit angajament din bugetul anului 2020.

Spectacolul va avea loc pe 31 decembrie, în Piaţa Revoluţiei şi va începe la ora 21.00. De la acea oră, până la miezul nopţii vor urca pe scenă artişti locali şi naţionali, interpreţi de muzică populară, respectiv muzică pop dance. Intrarea în noul an va fi marcată printr-un foc de artificii care va dura 15 minute. De la ora 0.15, spectacolul va continua cu evoluţia unui artist naţional.

Din proiectul de hotărâre mai reiese că pentru scenă şi sonorizare municipalitatea va plăti  18.000 de lei, la care se adaugă 15.000 de lei – focul de artificii şi 67.000 de lei – onorariile artiştilor. Potrivit reprezentanţilor primăriei, sumele sunt estimative, putând suferi modificări, dar cu încadrarea în suma totală alocată. Suma alocată de la bugetul local va putea fi diminuată, în condiţiile în care edilii vor reuşi să găsească sponsori care să se implice în organizarea acestui eveniment.

Aprobarea de către consilierii municipali a bugetului, locaţiei, dar şi programului spectacolului este o cerinţă a inspectorilor Curţii de Conturi.

Deja ai votat!
se încarcă...