Ceremonii dedicate Unirii Principatelor Române vegheate de jandarmi

0

Mâine, pe 24 ianuarie a.c., jandarmii botoșăneni vor asigura ordinea și siguranța publică la manifestările organizate cu prilejul sărbătoririi a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, misiunea fiind executată în cooperare cu efective de polițiști, pompieri și polițiști locali.

Astfel, începând cu ora 10.00, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani vor fi prezenți la depunerea de coroane de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, iar un pluton de jandarmi va face parte din detașamentul de onoare care va defila cu această ocazie.

„Aducem la cunoștința cetățenilor faptul că traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Mihai Eminescu în intervalul orar 10.00 – 12.30, între intersecția cu străzile Octav Onicescu și Marchian. Recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori şi forţele de ordine şi să solicite sprijinul forţelor de ordine în mod direct sau prin apel telefonic la numărul unic de urgenţă 112, în caz de necesitate”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de IJJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...