Maşini făcute praf din cauza neatenţiei

0

Un accident soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, a avut loc, marţi după-amiază, în Flămânzi.

Incidentul a avut loc în momentul în care un autoturism marca Ford Cmax, condus de un bărbat de 48 de ani, din Botoşani, a efectuat un viraj la staânga, pentru a intra de pe Drumul European pe un drum secundar din localitate. În acel moment, însă, o autoutilitară marca Mercedes care circula în spate, în aceeaşi direcţie de mers, condusă de un bărbat de 58 de ani, se angajase în depăşirea Fordului.

Autoutilitara a lovit în plin în partea stâgă autoturismul care vira, aruncându-l în lateral, în afara părţii carosabile, acesta aterizând pe cupolă. Din fericire, deşi ambele maşini au fost exetrem de aviariate, nu a existat nicio victimă, la faţa locului ajungând un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). „Niciunul din şoferi nu a necesitat transportul la spital. Au fost consultaţi la faţa locului, însă au scăpat fără nicio leziune”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Dacă au scăpat de leziuni, cei doi nu au scăpat însă de sancţiuni. Poliţiştii ajunţi la faţa locului amendându-i pe ambii şoferi. „Unul din şoferi a fost amendat cu 870 de lei pentr neasigurare la efectuarea manevrei de depăşire, iar elălalt cu 580 de lei pentru neasigurarea în momentul efectuării virajului la stânga”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

+26 -4
se încarcă...