Botoșănean dat dispărut de familie. Polițiștii au cerut sprijinul populației

Astăzi dimineață (joi, 8 octombrie a.c.), în jurul orei 02.30, politiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui tânăr din municipiul Botoșani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Ovidiu Ciubotaru, de 27 de ani, a plecat de acasă marți, pe 6 octombrie a.c., pentru a merge la serviciu, însă nu a ajuns la locul de muncă și nici nu a revenit la domiciliu.

Alertate, rudele acestuia au solicitat ajutorul din partea polițiștilor. Tânărul a fost dat în consemn, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriți au declanșat procedurile de căutare. În încercarea de a-i da de urmă, reprezentanții IPJ au solicitat sprijin și din partea populației.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Botoșani, Ovidiu Ciubotaru are o înălțime de circa 1,80 metri, aproximativ 80 de kilograme, este șaten și are ochii căprui. Ca semne particulare el are două cicatrici, una la genunchiul piciorului stâng, iar cealaltă pe piept. În momentul în care a părăsit domiciliul botoșăneanul era îmbrăcat cu blugi, geacă albă, iar în picioare purta adidași albi.

„Cetățenii care pot oferi informații, care să conduca la identificarea acestuia, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a spus Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Deja ai votat!