„Dispărut” găsit în Penitenciarul Rahova

Deznodământ neașteptat în cazul tânărului din satul Bădiuți, Ștefănești, dat dispărut de rude în cursul zilei de ieri. După ce au extins verificările, polițiștii l-au găsit pe tânăr tot în pușcărie. „În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Botoșani, cel în cauză a fost identificat în Penitenciarul Rahova București”, a arătat Simona Pușcașu, din cadrul Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean.

Sebastian Feraru, în vârstă de 26 de ani, a fost dat dispărut de rude în cursul zilei de 26 octombrie a.c., pe motiv că acesta nu mai este de găsit. Potrivit rudelor, tânărul s-ar fi eliberat la data de 14 septembrie a.c. din Penitenciarul Mărgineni, județul Dâmbovița, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate, iar până ieri nu revenise la domiciliu.

Când s-au interesat de soarta lui, polițiștii au descoperit că de fapt acesta fusese eliberat, dar a fost arestat preventiv pe 2 octombrie a.c., pentru un furt comis la scurt timp după ce a ajuns în libertate.

Deja ai votat!