Autospecială SMURD avariată după un accident

O autospecială a SMURD a fost avariată după un accident rutier. De la începutul pandemiei, echipajele SMURD, precum şi autospeciala pentru transport victime multiple (ATPVM) a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sunt cazate în locaţia de pe strada Octav Onicescu.

Marţi seară, după ce a efectuat transportul mai multor bolnavi de Covid, autospeciala urma să fie parcată în garajul de la Protecţia Civilă. Din cauza spaţiului îngust din curtea unităţii şi a garajului de mici dimensiuni pentru maşina respectivă, şoferul, în vârstă de 37 de ani, a fost nevoit să intre cu spatele în curtea unităţii, astfel ca să poată ieşi cât mai repede atunci când este o intervenţie medicală sau de transport.

Pentru acest lucru, autospeciala trebuie manevrată din stradă şi introdusă cu spatele în curte. Doar că şoferul nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers cu spatele şi a lovit un Opel, înmatriculat în Polonia, condus de un tânăr de 20 de ani, care circula dinspre Calea Naţională spre Bulevard. Accidentul s-a soldat cu avarii la ambele autovehicule. Potrivit poliţiştilor ajunţi la faţa locului, niciunul dintre conducători nu a consumat băuturi alcoolice. Cei doi s-au înţeles pe cale amiabilă.

 

Deja ai votat!