Captură de țigări în apropiere de Crasnaleuca (VIDEO)

0

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat, în noaptea de luni spre marți, 7.500 de pachete cu țigarete de contrabandă în valoare de peste 91.500 de lei. Captura a fost realizată în urma unei acțiuni comune organizată de lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți-Prut împreună cu cei din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

Astfel, după miezul nopții, cei din echipele de control au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, undeva pe direcția satului Crasnaleuca (comuna Coțușca), mai multe persoane care se deplasau dinspre malul râului Prut către interiorul localității Crasnaleuca, transportând în spate colete voluminoase.

Când au realizat că sunt urmăriți de polițiștii de frontieră, suspecții au profitat de condițiile meteo și de întuneric, au abandonat coletele și luat-o la fugă spre sat. Polițiștii de frontieră au verificat coletele și au găsit 7.500 de pachete de pachete cu țigări, în valoare de 91.500 de lei.

Marfa a fost confiscată, iar cercetările continuă în comun cu autoritățile de frontieră din statul vecin sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

Deja ai votat!
se încarcă...