Poliţiştii locali au dat în ultimele zile amenzi de peste 19.000 de lei

0

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulației pe Drumurile Publice au acţionat de la începutul lunii martie pentru fluidizarea traficului rutier, după ce tot mai mulţi botoşăneni s-au plâns de haosul instalat pe străzi din cauza numărului mare al maşinilor şi al şoferilor care încalcă normele de circulaţie.

Astfel, poliţiştii locali au luat măsuri cu şoferii camioanelor şi maşinilor care staţionează sau parchează neregulamentar. În vizorul poliţiştilor s-au aflat şi şoferii de taxi şi de microbuze care nu respectă stațiile autorizate. Totodată, au fost monitorizate străzile care sunt în reabilitare, respectiv Viilor şi Iuliu Maniu.

În perioada 1 – 11 martie, poliţiştii locali au aplicat 118 de sancțiuni contravenționale, din care 69 sancțiuni cu amendă în valoare de 19.910 de lei și 49 sancțiuni cu avertisment scris.

În această perioadă au fost ridicate de pe domeniul public şapte maşini staţionate neregulamentar. Alţi nouă şoferi s-au trezit cu maşinile blocate pentru că nu au plătit taxa în parcările cu plată.

Continuă activitatea de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public

Conducerea Poliţiei Locale a înaintat Primăriei Botoșani documentația pentru 12 autovehicule, identificate ca fiind abandonate pe domeniul public al municipiului. În  săptămâna 15 – 20 martie, acestea vor fi ridicate de către echipele societăţii Eltrans,  conform prevederilor legii privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat.

Deja ai votat!
se încarcă...