Doi noi consilieri județeni au fost învestiți în funcție

0

Doi noi consilieri județeni au depus jurământul și au fost învestiți în funcție, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean, care a avut loc astăzi în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Botoșani. Este vorba despre consilierii PSD Raluca Vaipan și Ciprian Manolache, care au fost validați de instanță, ei preluând locurile rămase libere după ce predecesorii lor Alexandra Huțu a devenit parlamentar, iar Cristian Nistor a fost numit administrator public al județului.

Atât Raluca Vaipan, cât și Ciprian Manolache vin din postura de cadre didactice, cei doi fiind profesori la Liceul „Ștefan Luchian” Ștefănești și respectiv Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani.

De la validarea rezultatelor alegerilor locale din septembrie 2020, componența CJ s-a modificat de mai multe ori, „recordman” fiind Constantin Pătrăuceanu, care a demisionat mai întâi pentru a accede în Parlament, după care a renunțat la mandatul de deputat, pentru a-i face loc Alexandrei Huțu, și a revenit la Consiliul Județean.

 

Deja ai votat!
se încarcă...