Cascadorie aproape imposibilă cu un BMW în parcarea unui hipermarket

Un botoșănean a reușit ceva ce i-ar face invidioși și pe cei mai iscusiți cascadori auto. Aflat la volanul unui BMW, acesta a reușit „performanţa” de a răsturna maşina pe cupolă, într-o parcare de doar câţiva metri pătraţi.

Totul s-a întâmplat miercuri seară, în parcarea laterală de la Botoşani Shopping Center. Pe o suprafaţă de nici cinci metri pătraţi, exact la intrarea în acea parcare, un tânăr aflat la volanul BMW-ului a vrut, cel mai probabil, să facă o „gogoaşă” în acea zonă. Lipsa de experienţă şi spaţiul mic au făcut, însă, ca roţile din spate să prindă o treaptă de la o scară de beton ce este lângă o uşă de incendiu, suficient pentru ca BMW-ul să ajungă cu roţile în sus în mijlocul unei parcări goale.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns mai mulţi amici de-ai cascadorului de ocazie, dar şi o autoplatformă, care a ridicat imediat maşina şi cu toţii s-au făcut nevăzuţi. Din fericire se pare că incidentul nu s-a soldat cu victime, singurele răni fiind în orgoliul şoferului, care nu a provocat decât amuzamentul celor din mediul online.

Șofer luat la mișto de internauți

O postare de pe o reţea de socializare a atras în câteva minute zeci de comentarii la imaginile şi poziţia aproape imposibilă a maşinii.

„Sunt singurul care nu-și imaginează cum să pui mașină cu “fundul” în sus într-o parcare atât de mică?”, a fost una dintre întrebări, la care a venit imediat şi răspunsul: „eu cred că nici șoferul încă nu a înțeles cum a reușit”.

Au urmat o serie de comentarii care s-au întrecut unele pe altele în replici amuzante. „Și câinii maidanezi râd de el”, „Imagine rară cu o maşină care se alintă”, „A vrut să golească scrumiera”, „A picat din ceruri. E semn Divin” sau „A leșinat când a văzut prețul la carburant, era obișnuit sa facă “plinu” cu 50 de lei”, sunt doar o parte dintre reacţii.

Un alt membru al grupului a spus, pe jumătate trist, că „S-au bătut toate recordurile posibile în Botoşani”, însă concluzia trasă de un alt membru a fost una cât se poate de serioasă şi un avertisment pentru ceilalţi. „Nu e de râs, ăștia sunt pericol public”.

Foto Anton Marcu

Deja ai votat!