Mii de pastile de ecstasy confiscate de la un botoșănean. Drogurile erau ținute în frigider (VIDEO)

Un botoșănean care s-a apucat să vândă droguri de mare risc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unei decizii a Tribunalului Arad. Cosmin Florin Dănilă a intrat în colimatorul polițiștilor Antidrog în urmă cu câteva zile, iar în urma unei anchete a procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)– Serviciul teritorial Arad, investigatorii i-au organizat un flagrant. Așa se face că botoșăneanul a fost prins ieri în Cluj Napoca, în timp ce încerca să vândă 1.013 comprimate ecstasy, în schimbul sumei de 1.000 euro și 7.500 lei.

Ulterior, procurorii DIICOT Arad, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Botoșani, în urma căreia au mai fost descoperite alte aproximativ 1.600 comprimate ecstasy, deținute de botoșănean pentru vânzare. Drogurile erau ținute în frigider.

Reținut în cursul zilei de marți sub acuzația de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, Cosmin Florin Dănilă a fost prezentat astăzi în fața judecătorilor de drepturi și libertăți de la Tribunalul Arad, care au dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Deja ai votat!