Ajutor cerut pentru un tânăr rănit într-un accident rutier

Tânărul implicat într-un accident grav la Suharău, la începul lunii, are nevoie de ajutor chiar de ziua lui.

În vârstă de 24 de ani, acesta a suferit mai multe traumatzisme şi lezini grave, care au făcut ca medicii botoşăneni să îl trimită cu elicopterul la Iaşi. La scurt timp, familia acestuia a reuşit să obţină acceptul pentru ca tânărul să fie tratat într-un spital din oraşul Lahr, Germania. Comunitatea de români din zonă încearcă acum să strângă bani pentru a ajuta familia la transportul tânărului în oraşul german. „Este vorba de Marius Ababei, care în urmă cu puțin timp a avut un accident rutier grav de pe urma căruia s-a ales cu leziuni și fracturi grave. Cu ajutorul lui Dumnezeu familia a reușit sa obțină un loc de tratament în Germania la Lahr în prima fază, și acum urmează sa fie adus de la Botoșani. Vă rog să ajutăm şi noi,financiar această acţiune a familiei, fiecare după putere, căci pentru el fiecare gest contează enorm. Astăzi este chiar ziua de naștere a lui Marius!”, este postarea reprezentanţilor unei parohii a românilor stabiliţi în Germania.

Tânărul de 24 de ani se afla la volanul unui autorusim marca Volkswagen şi s-a izbit violent de un BMW care circula din sens opus. În urma impactului violent, tânărul a fost scos în comă dintre fiarele contorsionate ale maşinii, suferind mai multe leziuni grave.

Cei care doresc să ajute familie pot face un transfer bancar pe contul DE15 6644 0084 0452 8485 00 cu mențiunea Ajutor Marius.

Deja ai votat!