Bilanț sumbru al deceselor Covid

Nu mai puțin de 11 botoșăneni au fost răpuși de noul coronavirus, după cum anunță Direcția de Sănătate Publică Botoșani. Unul dintre decese a fost raportat pentru data de 6 octombrie, alte șase decese pe data de șapte, iar patru dintre decese au avut loc în dimineața zilei de 8 octombrie. Pacienții sunt cu vârste între 50 și 89 de ani.

Este vorba de o femeie de 80 de ani, din Dorohoi, un bărbat de 53 de ani din Bălușeni, o femeie de 50 de ani din municipiul Botoșani, o altă femeie de 87 de ani din Nicșeni, un bărbat de 82 de ani din Flămânzi, o femeie de 68 de ani din municipiul Botoșani, un alt bărbat de 53 de ani din municipiul Botoșani, o femeie de 73 de ani din Coșula, o alta de 89 de ani din Nicșeni, un bărbat de 70 de ani din municipiul Botoșani, precum și o femeie de 70 de ani tot din municipiul Botoșani,

Toți cei 11 sufereau și de alte boli și nu erau vaccinați. Joi au fost raportate alte 14 decese din cauza COVID 19. Direcția de Sănătate Publică a raportat vineri 183 de noi cazuri de coronavirus.

Deja ai votat!