Spaţiu de joacă nou pentru copiii din zona Stejari

Copiii din cartierul Stejari vor avea la dispoziție un spațiu de joacă modernizat, cu echipamente și mobilier urban noi și cu suprafață de protecție.

Astăzi, 23 noiembrie, potrivit primarului Cosmin Andrei, încă s-a lucrat la amenajarea stratului din tartan. Edilul le-a transmis copiilor din zonă să mai aibă puţină răbdare, apoi vor fi invitaţi să „testeze” noul parc şi să spună dacă le place. Terenul de joacă va fi deschis săptămâna viitoare.

Lucrările au fost demarate la începutul acestei luni şi au presupus dezafectarea vechiului spațiu de joacă și reamenajarea obiectivului, amplasarea de noi echipamente pentru copii, suprafață de protecție din tartan în diverse culori și mobilier urban nou (bănci, coșuri de gunoi și garduri de protecție).

Reabilitarea locului de joacă de pe strada Gheorghe Filipescu este doar unul din cele două obiective pe care le-am stabilit pentru această zonă. Urmează ca și aleile, căile de acces în scările de bloc și spațiile verzi să fie reabilitate, la fel ca și cele două nivele cu scări, care vor avea și rampe pentru persoanele cu dizabilități”, a anunţat primarul municipiului.

Deja ai votat!