Apel pentru salvarea unui tânăr după un accident de groază (video)

Tânărul implicat în accidentul grav de la Zăiceşti are nevoie urgentă de ajutorul botoşănenilor. În vârstă de 24 de ani, acesta a fost grav rănit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un camion care venea din sens opus. Tânărul a fost preluat de medici în stare critică şi transportat la spital, unde a fost direct internat în secţia de reanimare.
„Pacientul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian acut, hematom cranian, pneumotorax şi fracturi la nivelul membrelor inferioare. Starea lui este una foarte gravă, fiind internat pe secţia de reanimare”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Acum, acesta urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale complexe pe 20 decembrie, iar pentru acest lucru este nevoie şi de o cantitate mare de sânge. Cei care doresc să doneze trebuie să aibă grupa de sânge 01 pozitiv, și să specifice numele Ovidiu Muscaliţa.
„În momentul de față, acesta se află internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, iar luni urmează să fie operat. Așadar avem mare nevoie de donatori de sânge grupa 01 pozitiv pentru MUSCALITA OVIDIU. Vă rugăm din suflet să ne ajutați! Mulțumim”, este apelul transmis de apropiaţii tânărului.

După ce a fost internat, acesta a fost diagnosticat şi cu Covid, după testul PCR făcut în momentul în care a ajuns la spital.

Deja ai votat!