Tânăr mort după un accident de groază (video)

Tânărul în vârstă de 24 de ani, din Botoşani, victimă a unui cumplit accident rutier în Zăiceşti, a murit pe patul de spital. Din păcate, organismul tânărului a cedat, după ce a suferit o serie de leziuni foarte grave, atât la nivelul membrelor, cât şi a organelor interne.

Accidentul a avut loc luni, când bărbatul, aflat la volanul unui autoturism Ford, s-a izbit violent într-un camion care circula pe sensul opus. Acesta a fost descarcerat de pompieri şi transportat de o ambulanţă SMURD la Urgenţe, fiind imediat internat în secţia de terapie intensivă.

Luni, tânărul urma să fie supus unei operaţii, iar apropiaţii au făcut apel şi pentru donarea de sânge. Din păcate, însă, în cursul după-amiezii de vineri, inima acestuia a cedat. “Vineri după-amiază pacientul a suferit un stop cardio respirator. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, inima lui nu a mai putut fi pornită”, a spus un asistent din cadrul Spitalulu Judeţean.

La câteva ore după internare, medicii l-au diagnosticat pe tânărul de 24 de ani şi cu Covid, acesta ieşind pozitiv la testul PCR. Medicii şi poliţiştii cred că şoferul a provocat accidentul pe fondul oboselii acumulate, acesta lucrând la o firmă de livrări din Iaşi pe parcursul nopţii care a precedat accidentul, dar şi a virusului SARS-CoV-2, care poate crea o oboseală accentuată.

Deja ai votat!