Tânăr condus pe ultimul drum după un accident de groază (video)

Tânărul de 24 de ani, mort după accidentul grav de la Zăiceşti, din urmă cu două săptămâni, a fost înmormântat de familie şi rude.

necăsătorit, acesta a fost înmormântat într-un sicriu alb, înconjurat numai de flori albe. La căpătâiul tânărului a stat în permanenţă bunica lui, părinţii şi sora tânărului.

Acesta a fost internat în secţia de reanimare a Spitalului Judeţean timp de cinci zile, după accident, starea lui fiind una extrem de gravă. Dignosticat cu multiple fracuri şi leziuni de organe interne, acesta era programat pentru a fi operat luni, însă din păcate vineri după-amiază inima acestuia s-a oprit.

Alături de familie au fost prieteni, cunoştinţe, colegi de muncă sau foşti colegi de şcoală, care au dorit să îşi ia rămas bun de la acesta. “Vei rămâne mereu in sufletele noastre! Nu știm de ce Dumnezeu îngăduie anumite lucruri ca sa se întâmple si nici nu cunoaștem planurile sale.. uneori ni se par nedrepte căile Lui si strigam la El cu durere sfâșietoare “De ce, Doamne? De ce el?“ .. Prea repede .. A fost şi va fi mereu în sufletele noastre acel băiat timid la prima vedere (pentru mine) bun şi devotat, care niciodată nu ar fi spus “Nu” şi nu înceta niciodată să zâmbească. Cu bine, verișor drag!”, a fost una dintre miile de postări ale celor îndureraţi de moartea fulgerătoare a tânărului.

Deja ai votat!