joi, august 18, 2022
AcasăLocalWeekend cu spectacole la Teatrul „Eminescu”

Weekend cu spectacole la Teatrul „Eminescu”

Și în acest sfârșit de săptămână botoșănenii iubitori de artă sunt așteptați la Casa Tineretului pentru a viziona două spectacole puse în scenă de actorii Teatrului “Mihai Eminescu”. Astfel, sâmbătă, 12 februarie, de la ora 18.00,  publicul va putea viziona piesa ”Watch Dogs” de Lucian Băleanu.

Textul aparține lui Lucian Băleanu, regia artistică lui Alexandru Vasilachi, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu. Actorii care vor interpreta personajele din piesă sunt Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaiei, Sorin Ciofu și Gina Pătrașcu-Zamfirache.

„O întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, ne pot determina și modela viața, ne pot direcționa parcursul drumului, numit destin”, au transmis reprezentanții teatrului.

„Casting…Casting…Casting”

Duminică, 13 februarie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului, spectatorii vor putea viziona piesa „Casting…Casting…Casting”, de Lucian Băleanu. Regia artistică și coloana sonoră aparțin lui Alexandru Vasilache, coregrafia, Victoriei Bucun, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu. Actrița care va da viață personajului piesei de teatru este Mirela Nistor.

„Actorul are această uluitoare capacitate a unui Demiurg de a re-crea universul, de a reconfigura datele lumii concrete și, prin aceasta, de a ne transporta pe noi, spectatorii, într-un univers paralel, de cele mai multe ori, dacă nu chiar de fiecare dată, mult mai fascinant decât realitatea imediată”, au transmis reprezentanții instituției.

Un bilet costă 30 de lei şi 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari. Acestea se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, Tel. 0231 511 255, de marți până vineri între orele 8.00 -21.00, dar și Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970 și 0735 779 821. De asemenea, acestea pot fi cumpărate şi online de aici. 

„Intrarea se face pe baza certificatului verde și a dovezii trecerii prin boală, dar care nu au mai mult de 180 de zile”, au transmis reprezentanții instituției.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
24.5 ° C
24.6 °
24 °
55 %
5.5kmh
50 %
joi
30 °
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
35 °
lun
34 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

De unde se vede că în nordul țării populația îmbătrânește.

EDITORIAL

Vacanța estivală se apropie de sfârșit și deja se pot trage unele concluzii. Oficial vorbind, acesta a fost cel mai prost sezon pentru cei...

GÂNDUL ZILEI

Asemănarea dintre bărbaţi şi femei constă în faptul că şi ei şi ele, când văd ceva nou şi în trend, nu se pot abţine...

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...