spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăLocal BTSpectacol făcut de un botoşănean în finala iUmor

Spectacol făcut de un botoşănean în finala iUmor

Un tânăr botoșănean în vârstă de 18 ani a reușit să-i cucerească pe jurații cunoscutului show de televiziune „iUmor”. Elev al Colegiului Naţional „A.T Laurian”, Teddy Ștefănescu, a prezentat juraților Cheloo, Delia și Costel, un număr de stand-up.

Teddy a inclus în numărul său ironii fine, ascunse sub masca „băiatului timid” care nu își prea știe textul.

Botoșăneanul, pe numele real Tudor Ștefănescu, este un tânăr pasionat de actorie. Acesta chiar activează într-o trupă de teatru din municipiu.

„Vreau să continui cu teatrul. Experiența de la iUmor m-a ajutat foarte mult și ca validare, pseudo succesul ăsta pe care l-am avut. Mai mult pentru experiență am vrut să particip la emisiune, dar și pentru validarea mea, nu o să mint. La teatru mă descurc destul de bine din ce feedback-uri primesc și am vrut să văd cum m-aș descurca și în televiziune, film”, a povestit Teddy pentru „Monitorul de Botoșani”.

„E cam singura emisiune în care îmi văd locul”

Tânărul a povestit că este mândru că a reușit să scrie un număr bun. Acesta spune că a pregătit materialul cu doar o săptămână înainte de finala iUmor.

„Ceea ce m-a îndrumat să particip la iUmor a fost că urmăresc emisiunea de când a apărut și tot timpul mă visam să fiu acolo. E cam singura emisiune în care îmi văd locul momentan dintre emisiunile de talente, să zic așa (…) Mihai Bendeac a plecat fix când am venit eu. Prezența lui m-ar fi ajutat și da și nu. Când am auzit că nu mai este mi-a părut rău pentru că sunt mare fan.

Pe de altă parte, mi-a părut și bine pentru că ar fi putut cumva, într-o oarecare măsură, să i se pară altfel, pentru că el privește lucrurile mai în substrat, adâncime. Dacă ar fi fost prezent, putea să i se pară foarte prost, de asemenea putea să i se pară foarte bine. Oarecum m-am resemnat cu faptul că el nu mai făcea parte din juriu”, a spus Teddy.

„Cheloo a fost puțin nedrept cu mine”

În numărul său Teddy l-a ironizat pe juratul Cheloo. ”Cheloo a fost nedrept cu mine și da și nu pentru că este părerea lui, iar în calitate de jurat are dreptul să voteze cum vrea. Mi s-a părut nedrept pentru că, în principiu, ce a făcut el a fost să-mi dea acel dislike pentru că, din ce am văzut eu, nu cred că i s-a părut un număr de atât de slabă calitate neapărat, dar cred că nu a fost genul lui. Aici mi s-a părut că aș fi puțin nedreptățit. Atunci când vezi un număr care nu este neapărat genul tău, lași chestia asta în calitate de jurat și zici obiectiv dacă este bun sau nu. Mi se pare că votul a fost influențat de gustul lui la genul de număr, mai mult decât la calitatea lui.

Dacă i s-ar fi părut efectiv prost, nu aveam nicio problemă că era un vot corect și în concordanță cu restul persoanelor din juriu. Dar având în vedere că s-a văzut de la început că el avea o problemă cu mine și cu genul de divertisment pe care îl practic, da, mi s-a părut că am fost puțin nedreptățit”, a mai povestit botoșăneanul.

iUmor este o emisiune de televiziune care este difuzată de postul Antena1 și a debutat în aprilie 2016. Este un program de televiziune de tip concurs reality television. Gazde sunt Șerban Copoț, fost component al trupei Animal X, și Dan Badea. Juriul emisiunii este compus din Costel Bojog, Delia Matache și Cheloo. Câștigătorul concursului primește un premiu de 20.000 de euro.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
5.3 ° C
8.8 °
4.4 °
91 %
1.1kmh
7 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...