spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocal BTBărbat reținut după răfuiala cu cuțite din mall (video)

Bărbat reținut după răfuiala cu cuțite din mall (video)

Un bărbat implicat în scandalul de la ultimul etaj al Uvertura Mall a fost reținut după ce polițiștii au încheiat audierile. 

După audieri, care s-au întins până spre miezul nopții, polițiștii au decis ca unul dintre cei implicați în scandal să fie reținut 24 de ore.

La data de 22 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta la data de 22 martie a.c., în timp ce se afla în incinta unui complex comercial, din municipiul Botoșani ar fi provocat scandal și ar fi agresat o persoană, de 37 de ani,  tulburând ordinea și liniște publică și provocând indignarea cetățenilor prezenți.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bătaie generală în mall

Un conflict grav s-a iscat între mai multe persoane din două grupuri, aflate la ultimul etaj al Mall-ului Uvertura. Unul dintre cei implicați a scos un cuțit și a atacat mai multe persoane, iar ulterior a reușit să fugă până la sosirea poliției.

Apelul la 112 a fost făcut de către angajații mall-ului, iar toți clienții din complexul comercial au ieşit în stradă de urgență, speriați de întregul scandal.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție inclusiv cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale, dar și mai multe ambulanțe.

Din fericire, nu au existat victime, unul dintre cei implicați în scandal fiind ridicat imediat de polițiști și dus la sediul IPJ pentru a da declarații.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.7 ° C
23.8 °
22.7 °
33 %
3.1kmh
92 %
joi
23 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...