spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocalViaţă încheiată după o traversare neregulamentară (video)

Viaţă încheiată după o traversare neregulamentară (video)

O femeie a avut parte de o moarte cumplită după ce a fost pur şi simplu spulberată de un autoturism după o traversare neregulamentară.

Accidentul a avut loc marţi seară, pe strada Săvenilor, la intersecţia cu strada George Coşbuc, ce duce spre Răchiţi. Un autoturism marca Ford Fiesta, condus de un bărbat de 58 de ani, se îndrepta spre ieşirea din oraş. La un moment dat, în dreptul maşinii a ajuns o femeie de 54 de ani, care a încercat să traverseze strada în fugă dinspre stânga spre dreapta. Şoferul ar fi fost orbit de farurile unei maşini care venea din sens opus şi a observat pietonul în ultima clipă.

A tras stânga de volan, încercând să evite impactul, însă a lovito pe femeie cu farul din partea dreaptă a maşinii. Impactul a fost atât de violent, încât femeia a fost proiectată la aproape trei metri în aer, după care s-a izbit violent de asfalt, ajungând sub o maşină parcată pe marginea drumului. Mai mulţi oameni din zonă au ieşit imediat în stradă, alarmaţi de zgomotul produs. „S-a auzit o bufnitură puternică. Credeam că se aude din curtea vecinului. Când am ieşit în stradă am văzut-o inconştientă pe asfalt. Am sunat imediat la 112. Ea nu mişca deloc”, a spus o femeie din zonă.

Traversare neregulamentară încheiată tragic

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD. Cadrele medicale au găsit femeia în stop cardio-respirator. „Pacienta a suferit un politraumatism prin accident rutier. Prezenta un traumatism important al masivului facial, traumatism toraco-abdominal important, fractură de corp vertebral. S-au început manevrele de resuscitare, cu intubare oro-traheală. A fost adusă în serviciul de urgenţă, unde s-au continuat manevrele de resuscitare, însă din păcate fără succes. Ulterior fost constatat decesul acesteia”, a precizat medicul primar în medicina de urgenţă Ramona Guraliuc, coordonator al UPU-SMURD Botoşani.

Oamenii legii ajunşi la faţa locului au testat şoferul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.6 ° C
21 °
20.5 °
42 %
2.4kmh
95 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...