spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocalBucuria Nașterii Mântuitorului, vestită de copiii de la Asociația Misionară „El rămâne...

Bucuria Nașterii Mântuitorului, vestită de copiii de la Asociația Misionară „El rămâne credincios”

Asociația Misionară ”El rămâne credincios” își confirmă numele ce îl poartă, rămânând credincioasă și activităților anuale, serbând astfel şi în acest an Naşterea Mântuitorului.

Farmecul, bucuria și frumuseţea acestei minunate sărbători au fost redate de copilașii care au parte zilnic de o masă caldă la asociație, dar și de un program de tipul „școală după școală”. Din cei aproximativ 50 de micuți care trec pragul asociației, 30 s-au implicat în serbarea de Crăciun. Aceștia au cântat tradiționalele colinde, au recitat poezii scurte și au pregătit o scenetă inedită. În toate activitățile, alături de copilași, personalul asociației, directorul Carmen Olariu și președintele Lutz Noack au investit mult suflet.

„Mă bucur foarte mult că o parte dintre părinții acestor copii sunt aici, avem loc mai mult, dci puteau să fie mai mulți. Cu atât mai mult că putem să începem această zi împreună, și asta de-a lungul a 27 de ani încontinuu. De-a lungul acestor 27 de ani s-au perindat pe la noi peste 3.500 de copii și nu doar atât, au valoare experiențele. Munca pe care o desfășurăm ne facem încă și acum plăcere”, a transmis Lutz Noack, preşedintele asociaţiei.

„Să știți că toți sunt copii mei adoptivi, ei sunt iubiți de Eliza, de doamna directoare Carmen, de voluntari, de doamna de la bucătărie, pe această cale doresc să mulțumesc tuturor angajaților. Uneori munca e atât de grea încât ne gândim să încheiem, din diferite motive”, a mai spus președintele.

Cadouri din Germania pentru toții copiii

Efortul depus de copii nu a rămas nerăsplătit, bucuria și emoția lor putând fi descoperită la primirea cadourilor. Aceștia au primit daruri din partea oamenilor cu suflet mare din Germania. La plecare, copiii au îmbrățișat  președintele, dar și întreg personalul asociației în semn de mulțumire pentru grija pe care o resimt de fiecare dată când trec pragul asociației.

Centrul se bucură de ajutorul a doi voluntarii sosiți tocmai din Germania. Din luna septembrie, Paul și Zina contribuie cu întregul lor potențial la tot ce implică treburile de la asociație. Cei doi tineri au învățat limba română în decursul a vreo patru luni, acum doar accentul le mai trădează naționalitatea. Voluntarii s-au implicat alături de copii în spectacolul destinat Crăciunului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
22.7 ° C
22.7 °
22.1 °
44 %
3.9kmh
98 %
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
26 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...