spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal„Pentru sănătatea ochilor tăi" - Clinica Novaoptic Botoșani împlineşte astăzi 20 de...

„Pentru sănătatea ochilor tăi” – Clinica Novaoptic Botoșani împlineşte astăzi 20 de ani de activitate 

Clinica Oftalmologică Novaoptic Botoșani împlineşte astăzi, 12 ianuarie 2024, 20 de ani de dedicare și pasiune pentru sănătatea vederii.

Sunt 20 de ani în care, cu profesionalism, experiență și respect faţă de pacient, echipa Novaoptic a oferit soluţii de corectare a vederii, tratamente medicale şi chirurgicale performante, zi de zi, an după an.

20 de ani în care a făcut investiții în oameni, în aparatură de ultimă generație, în optică medicală, 20 de ani în care a fost mereu deschizătoare de drumuri în acest domeniu.

dr. Cristina David

„O vedere bună contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate, a calităţii vieţii şi la creşterea speranţei de viaţă a pacienţilor noştri. Noi, echipa Novaoptic, am făcut din preocuparea pentru sănătatea vederii o reală pasiune, o vocaţie pe care o slujim cu responsabilitate şi dăruire”, ne-a spus dr. Cristina David, medic primar oftalmolog, fondatorul Clinicii Oftalmologice Novaoptic.

Pasiune, Încredere, Viziune

În anul 2004, Novaoptic a deschis primul centru oftalmologic privat în Botoșani, str. Primăverii nr. 10, cu o echipă entuziastă care s-a menținut pe tot parcursul acestei perioade. În prezent, clinica Novaoptic numără 5 centre în județele Suceava și Botoșani, cu o echipă de peste 40 de oameni pasionaţi de ceea ce fac, oameni cărora le place să dăruiască lumină, vedere, bucurie, zâmbet.

„Punem suflet în ceea ce facem zi de zi și aceasta face diferența. Grija, empatia şi respectul faţă de clienți, respectarea rigorii actului medical, toate acestea oferă siguranţa de care fiecare pacient are nevoie”, ne împărtășește Daniela Jugariu, director de vânzări la Novaoptic Botoșani.

Medici de elită, pasionaţi de oftalmologie

Echipa medicală Novaoptic este reprezentată de dr. Cristina David, dr. Ioana Poiată, dr. Corina Lupaşcu, dr. Mădălina Anton și dr. Cătălin Anton. „Mi-am dorit să avem o unitate medicală în care fiecare pacient să se bucure de o atmosferă luminoasă, caldă, primitoare. Am vrut ca pacienţii să vină la clinică nu numai pentru că avem procedee de diagnosticare de vârf ce se folosesc în cele mai bune clinici din România, tehnici chirurgicale moderne, dar şi pentru că locul, atmosfera, oamenii le inspiră încredere. Nu există o rețetă a succesului, știm bine, dar există câteva ingrediente fără de care nu se poate. Este vorba de instruire continuă, capacitatea de a selecta și forma o echipă unită și multă, foarte multă muncă”, ne-a explicat dr. Cristina David, directorul Clinicii Oftalmologice Novaoptic.

Ea a completat că își admiră colegii medici pentru că sunt foarte bine pregătiți şi dornici să se perfecţioneze. „Le place ceea ce fac şi acesta este un lucru extraordinar, care ne uneşte pe toţi. Alături de medici, asistentele medicale, opticienii, optometriştii, consultanţii de vânzări, au aceeași dăruire și toată echipa înţelege adevăratul scop al muncii, acela al redării vederii oamenilor”, a ţinut în mod special să spună dr. Cristina David, directorul Clinicii Oftalmologice Novaoptic.

Participări la congrese internaţionale şi instruire continuă

Pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniu, ne-a spus Daniela Coțovanu, director marketing Clinica Oftalmologica Novaoptic, echipa medicală Novaoptic participă anual la congrese naționale și internaţionale şi la multe cursuri de specializare (Congresele Societăţilor Europene de Cataractă şi Retină, Congresul Naţional de Oftalmologie, Salonul Naţional de Optică şi Optometrie).

Promovarea sănătăţii vederii, informare şi prevenire

Novaoptic contribuie permanent la bunăstarea comunității din care face parte, implicându-se activ în acţiuni sociale, în campanii de promovare a sănătăţii vederii şi informare asupra mijloacelor de prevenire a afecţiunilor oculare.

Campania „Vedere clară, ochi sănătoşi” începută din anul 2005, se înscrie în programul de sănătate a vederii organizat de Clubul Lions, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judeţean şi Clinica Oftalmologică Novaoptic și constă în acțiuni de screening și control oftalmologic preventiv al copiilor pentru depistarea la timp a anumitor afecțiuni oculare tratabile la vârste mici (ambliopie, vicii de refracție, strabism). „Ne-am implicat constant în susținerea copiilor care provin din medii defavorizate, oferind gratuit servicii medicale și ochelari”, a menționat dr. Cristina David.

Investigaţii medicale complexe

La Novaoptic Botoșani pacienții beneficiază de servicii medicale complete, pornind de la consultaţia oftalmologică până la operațiile de cataractă cu implante de cristalin premium, care redau vederea integral, atât la distanță, cât și la citit, reducând dependența de ochelari.

Clinica Novaoptic a introdus în premieră în Botoșani o gamă de investigaţii medicale complexe: tomografie în coerenţă optică OCT, metodă de investigaţie modernă 3-D, neinvazivă, pentru diagnosticul afecţiunilor retinei și glaucomului; angiografia OCT- o nouă abordare non-invazivă pentru vizualizarea vascularizaţiei retinei, fără substanţă de contrast; biometrie oculară optică şi ultrasonică pentru calculul puterii implantului de cristalin la operaţia de cataractă; câmp vizual computerizat pentru diagnosticul glaucomului şi afecţiunilor nervului optic; topografie corneană, foarte utilă la diagnosticarea keratoconusului și în adaptarea lentilelor de contact speciale.

Consultanță oferită de profesioniștii vederii

Departamentul de optică medicală s-a dezvoltat constant pentru a oferi cele mai noi soluţii de corectare a vederii, prin produse de calitate, consultanţă profesională de top şi accesul la cele mai moderne echipamente computerizate pentru realizarea ochelarilor. Precizia măsurătorilor efectuate pentru a comanda cele mai avansate lentile (progresive personalizate) este garantată de VisuReal și Visioffice, sisteme de ultimă generație, cu o acuratețe deosebită în măsurarea tuturor parametrilor optici ai ochelarilor.

„Novaoptic acordă o deosebită importanţă satisfacţiei clienţilor. Parteneriatul cu cele mai prestigioase firme producătoare de lentile și rame ne garantează raportul corect calitate/preț, performanța și autenticitatea ochelarilor realizați la Novaoptic. Portofoliul nostru reunește branduri îndrăgite: Ray Ban, Vogue, Gucci, Bvlgari, Versace, Dolce&Gabbana, Silhouette, Emporio Armani”, am aflat de la Daniela Jugariu, director vânzări.

Pe viitor, echipa Novaoptic îşi doreşte să se menţină pe locul câştigat în Top 10 al celor mai bune clinici de oftalmologie din România prin introducerea de noi metode de diagnostic şi tratament, investiţii în aparatură medicală şi dezvoltarea unei bune comunicări medic-pacient.

„Ne preocupăm să creștem accesibilitatea pacienților la serviciile noastre, iar paginile noastre de Facebook și Instagram sunt un mijloc de a fi permanent în contact cu clienții noștri. Vă invităm să accesați site-ul www.novaoptic.ro pentru programări online, echipa de medici, articole despre afecțiunile oftalmologice, noutăți, lansări de produse, evenimente pe care le organizăm”,  ne-a spus Daniela Coțovanu, director de marketing Novaoptic.

 Un nou centru Novaoptic în Botoșani

Pentru a fi mai aproape de clienți, Clinica Oftalmologică Novaoptic a deschis la Botoșani, Novaoptic Boutique, cu produse premium ale caselor de modă Alexander McQueen, Pomellato, Bottega Veneta, Boucheron, Chloe, Ana Hickmann, Carolina Herrera, Silhouette, Charmant, Guess, Gucci, Tom Ford, Lamarca, Police, Blumarine, Azzaro, Salvatore Ferragamo, Puma, Lacoste, Davidoff, Laura Biagiotti. „Vă invităm cu drag  să beneficiați de serviciile noastre și la noul centru Novaoptic din Botoșani, str. Revoluției nr. 13, lângă Teatru”, a declarat Daniela Jugariu, director vânzări.

Aniversare

În zi aniversară, astăzi, 12 ianuarie 2024, Clinica Novaoptic vă așteaptă să sărbătoriți împreună 20 de ani de activitate: cu zâmbete, amintiri și surprize dulci. „În acest moment special, ne gândim cu căldură și recunoștință la dumneavoastră, pacienții și clienții noștri. Echipa Novaoptic Botoșani vă mulțumește pentru încrederea, sugestiile și încurajările oferite în acești 20 de ani. Suntem motivați și pregătiți să punem toată experiența în susținerea angajamentului nostru pentru sănătatea ochilor dumneavoastră, pentru redarea și menținerea calității vederii”, a transmis cu emoție dr. Cristina David.

Gânduri ale membrilor echipei Novaoptic

Sebastian Alexa, consultant profesional

„Împlinim astăzi două decenii de pasiune în ceea ce facem, de evoluție constantă, de perseverență și de prietenii valoroase. Împreună am construit mai mult decât o firmă, am creat o familie! Ne vom bucura împreună de amintirile frumoase și vom privi cu încredere spre viitorul plin de realizări și împliniri.”

Mihaela Robu, optometrist

„Novaoptic m-a ajutat să mă formez profesional și ca om, m-a învățat ce înseamnă munca în echipă și cum să dăruiesc ajutor necondiționat celor din jur.”

Ramona Ostafie, optician

„20 de ani care au trecut destul de repede. O călătorie minunată, în care m-am perfecționat continuu, din dorința de a le oferi pacienților cele mai bune produse și servicii destinate păstrării sănătății vederii.”

Daniela Andriescu, asistent medical

„Încă din primele zile la Novaoptic am simțit că evoluez atât profesional, cât și personal. Nu a fost întotdeauna ușor, dar tocmai provocările de zi cu zi, coroborate cu o echipă fantastică din care simt că fac parte, mă împlinesc și îmi aduc fericire.”

Oana Ciobanu, consultant profesional

„Novaoptic, în cei 9 ani de când lucrez, a fost și este locul în care m-am dezvoltat atât profesional, cât și personal și am văzut cum dragostea pentru munca pe care o faci transformă totul în succes.”

Marina Aniței, asistent comunicare clienți

„Novaoptic este locul unde vin zilnic cu plăcere deoarece mă regăsesc în echipa cu care lucrez. Aici am învățat să comunic mai bine cu pacienții, să-i înțeleg, să-i ascult și să gestionez cum trebuie provocările de zi cu zi.”

Daniela Jugariu, director Novaoptic Botoșani

„Întâlnirea cu dna dr. Cristina David mi-a schimbat cursul vieții. Prețuiesc sprijinul, încurajarea și îndrumarea pe care le-am primit. Mi-a insuflat pasiune, valori morale și spirituale. Atenția la detalii, profesionalismul, dedicarea, orientarea către nevoile reale ale clientului, zâmbetul fac parte din mine astăzi, din modul meu de a trăi zi de zi. Cred din toată inima că și datorită nouă, familiei Novaoptic, azi lumea e mai bună!”

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.7 ° C
22.7 °
21.6 °
35 %
2.4kmh
58 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...