spot_img
luni, aprilie 22, 2024
AcasăLocalStrăzile municipiului arată ca după „bombardament”. Ce spune primarul (video)

Străzile municipiului arată ca după „bombardament”. Ce spune primarul (video)

Mai multe străzi din municipiul Botoșani sunt pline de gropi. Totul spre disperarea conducătorilor auto, care sunt nevoiți zilnic să facă slalom printre cratere. Această problemă nu a trecut neobservată în ultimele ședințe ale Consiliului Local.

Botoșănenii sunt sătui până peste cap să le tot cedeze bucșele, arcurile și amortizoarele mașinilor pe care le conduc. „În unele zone s-au format gropi destul de mari, un pic de neatenție și te-ai dus direct în service”, a spus o botoșăneancă.

„Străzile din Botoșani arată ca după bombardament”

Problema străzilor „ciuruite” de gropi a fost adusă în discuție la ședința ordinară aferentă lunii ianuarie de către Marcel Gheorghiță, consilier din partea USR. Astăzi, la ședința ordinară pentru luna februarie, consilierul liberal Maricel Maxim a susținut o interpelare pe marginea aceluiași subiect.

„Observ cu tristețe că străzile din municipiul Botoșani arată ca după bombardament, au avut interpelări și colegii noștri în dese rânduri și se pare că nu se găsesc soluții pentru rezolvarea acestei probleme”, a spus liberalul Maricel Maxim.

„În Botoșani?”

Viceprimarul Bogdan Buhăianu s-a arătat nedumerit de interpelarea consilierului. „În Botoșani?”, a fost întrebarea acestuia.

„În Botoșani, da. Mergem împreună pe Ion Pillat, pe Brătianu, pe ocolitor Pacea, mergem împreună peste tot și o să vedeți că străzile arată într-un mod dezastruos”, a fost răspunsul lui Maxim.

Primarul Cosmin Andrei susține că este normal să apară astfel de gropi de după sezonul rece. „După fiecare sezon rece apar gropi în carosabil și am început reparația acestora cu modificarea căminelor de apă. Pe străzile principale s-a întâmplat acest lucru, au fost remediate în teren foarte scurt”, a declarat edilul.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.8 °
8.6 °
86 %
1.3kmh
97 %
lun
9 °
mar
14 °
mie
20 °
joi
14 °
vin
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Numai Horea și Cloșca au rămas să vadă cum se repară școala, probabil Crișan se uita urât și e la pământ.

EDITORIAL

Nici n-a început bine campania electorală și deja ne este silă de ceea ce vedem și auzim, deși știam ce ne așteaptă. Cum deja...

EPIGRAMA ZILEI

Ai putea opri exodul Sau al nației sevraj Azi, când, hoții și norodul Trăiesc în concubinaj? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...