spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocalAsul din mâneca lui Costel Șoptică. Ce funcție și-a asigurat

Asul din mâneca lui Costel Șoptică. Ce funcție și-a asigurat

Costel Șoptică, fostul președinte al Organizației Județene a PNL Botoșani, are un as în mânecă după demisia din funcție. Acesta și-a asigurat șefia la Organizația Municipală a partidului.

La începutul lunii ianuarie 2024, ca urmare a propunerii lui Șoptică, președinte al BPJ la acea vreme, Organizația Municipală a fost dizolvată, iar Cristian Achiție și-a pierdut calitatea de președinte. Decizia a fost întemeiată pe faptul că Achiței nu ar fi desemnat la timp un candidat funcția de primar.

Costel Șoptică este încă la conducerea Organizației Municipale

Potrivit statutului, atribuțiile au fost preluate de Costel Șoptică. În termen de 45 de zile ar fi trebuit propus un alt președinte interimar care să fie validat de Biroul Politic Județean, dar asta nu s-a întâmplat nici până acum, ceea ce înseamnă că Șoptică este încă la conducerea Organizației Municipale.

Duminică, Valeriu Iftime a fost numit oficial președinte interimar al BPJ și abia după această numire poate convoca membrii organizației pentru a lua sau nu decizia demiterii lui Șoptică din fruntea organizației.

Unii liberali susțin că acesta ar fi asul din mânecă a lui Șoptică. Preconizând înlocuirea cu Iftime, Costel Șoptică a dorit să își asigure un loc la conducerea uneia dintre organizații.

Contactat telefonic de reporterii „Monitorul”, Valeriu Iftime a spus că se află într-o ședință și va reveni cu lămuriri. Reporterii l-au contactat și pe Costel Șoptică, dar acesta a refuzat să răspundă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.5 ° C
17.7 °
15 °
69 %
1.8kmh
92 %
joi
23 °
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...