duminică, iunie 16, 2024
AcasăLocalÎmbulzeală pentru cei care vor șoferi la Ambulanță (VIDEO)

Îmbulzeală pentru cei care vor șoferi la Ambulanță (VIDEO)

Situaţie inedită la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Numărul atât de mare al candidaţilor înscrişi pentru posturile scoase la cocnurs a făcut ca membrii comisiei să cheme candidaţii la Casa Sindicatelor.

Asta pentru că, după susţinerea probei scrise, toţi cei peste 60 de candidaţi au promovat examenul. Acum, reprezentanţii SJA au fost nevoiţi ca pentru proba interviu să pună la dispoziţie o sală de concurs ca să poată fi primţi toţi candidaţii. Din acest motiv au apelat la conducerea Casei Sindicatelor, unde a u fost puse la dispoziţie două săli, una în care cei peste 60 de canidaţi să aştepte şi alta în care să fie chemaţi, pe rând, la proba interviu.

Motivul este pentru că mai mulţi şoferi profesionişti botoşăneni renunţă la viaţa de şofer de camion sau autocar pentru a lucra aproape de casă, pe un post la Stat.
O importantă unitate sanitară, cunoscută deja pentru concursurile cu foarte mulţi participanţi, nu s-a dezminţit nici de această dată.

Nu mai puțin de 62 de candidați s-au înscris pe cinci posturi de șofer autosanitară la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani. 54 dintre aceştia concurează pentru patru posturi, la Substația Ripiceni. În urma selecției dosarelor, SJA a anunțat că trei persoane au fost respinse, una pentru lipsă adeverință medicală, iar două lipsă vechime categorie C.

De asemenea, pentru un post de șofer de autosanitară la Substația Lunca s-au înscris opt candidați, din care unul a fost respins la selecția dosarelor. În total pe cele cinci posturi de șofer s-au înscris 62 de persoane.

Luni, 20 mai 2024, a avut loc proba scrisă, care a constat în rezolvarea a 50 subiecte tip grilă din bibliografia anunțată. După susţinerea examenului, se pare că toţi candidaţii ar fi obţinut nota de trecere, pentru a lua parte la interviu. Acesta a avut loc în data de 22 mai.

Posturile de la Serviciul Județean de Ambulanță sunt printre cele mai râvnite, urmare a salariilor mari din instituție. Aşa se face că în trecut au fost şi 40 de candidaţi pe un sigur post de şofer de ambulanţă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.1 ° C
21.6 °
19.4 °
63 %
1.8kmh
0 %
Dum
26 °
lun
26 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici nu știi, la vremea asta, și îți dai seama abia când te întorci la mașină că e vremea culesului.

EDITORIAL

Aproape sigur, în istoria locurilor în care ne ducem existențele, Valeriu Iftime nu va rămâne ca nabab, afacerist de frunte sau ca profesionist desăvârșit...

EPIGRAMA ZILEI

Pleacă ăștia, nu-i problemă Însă eu am o dilemă : Oare ăia care vin Or să fure mai puțin? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...