miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalCopil aniversat în spital după ce a fost snopit în bătaie de...

Copil aniversat în spital după ce a fost snopit în bătaie de tată (VIDEO)

Unul dintre cei trei copii bătuţi cu sălbăticie de propriul tată a aflat că viaţa nu este doar o înşiruire de zile triste.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

La nici trei zile după ce copilul a ajuns la spital cu pantalonii udaţi de frică din cauza agresivităţii tatălui, câţiva străini i-au oferit un moment cu totul special.

Ziua de sâmbătă a fost una cu totul specială pentru unul dintre cei trei copii bătuţi cu sălbăticie de tată. Speriat, micuţul a fost găsit miercuri seară cu pantalonii udaţi de frica tatălui agresiv. Salvarea lui au fost vecinii, alertaţi de sora mai mare, care a reuşit să fugă şi să ceară ajutor. Copilul a paralizat de frică şi nu a apucat decât să se ascundă sub o pătură, în speranţa că astfel va scăpa de furia tatălui care, înarmat cu un leaţ, îşi lovea în neştire propriii copii. Atât el, cât şi ceilalţi trei frăţiori, au fost internaţi în diferite secţii pediatrie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) “Mavromati”.

Ulterior, toţi cei patru copii au fost transferaţi în compartimentul de neuropsihiatrie infantilă. Micuţii au fost aduşi acolo pentru a fi împreună şi pentru a beneficia de sprijinul specialiştilor din secţie. Personalul medical a aflat că sâmbătă copilul împlineşte 8 ani. Imediat, aceştia au decis să îi facă băieţelului o surpriză. Astfel, medicul şef al compartimentului i-a organizat acestuia o petrecere ad-hoc. Nu au lipsit tortul, sucuri dar şi cei trei fraţi ai copilului. Cu toţii i-au cântat micuţului, care a rămas mut de uimire. „Sper că am reuţit să îi aducem un zâmbet pe chip. Astfel de cazuri pot lăsa răni pentru tot restul vieţii. În astfel de situaţii copiii sunt afectaţi emoţional, speriaţi şi temători. Vor fi ţinuţi evaluaţi pshilogic şi psihiatric”, a precizat medicul primar Laura Jijie, medic-șef Compartiment de Neuropsihiatrie Infantilă în cadrul SJU.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
25.4 ° C
25.6 °
22.8 °
71 %
3.7kmh
24 %
mie
30 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
37 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...