miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalCercuri pastorale desfășurate la mai multe biserici din județ

Cercuri pastorale desfășurate la mai multe biserici din județ

În această săptămână se vor organiza mai multe cercuri pastorale la lăcașurile de cult din județ.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Duminică, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Pădureni, se va desfășura întâlnirea Cercului Pastoral-Misionar „Sfânta Treime” Coșula – Copălău, în cadrul căreia preotul Bogdan Zară va susține conferința cu tema „Sănătatea duhovnicească”.

Următorul eveniment are loc marți, la Biserica „Întâmpinarea Domnului” din Botoșani, unde va fi găzduită întâlnirea Cercului Pastoral-Misionar „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani. În cadrul acestui cerc preotul Dumitru Volentiru va susține conferința cu tema „Sfinții vindecători și traumaturgi cinstiți în mod special pe teritoriul României”.

Miercuri vor avea loc alte trei cercuri pastorale în bisericile din județ. Una va avea loc la Biserica „Sfinții Voievozi” din Teioasa, a doua la Biserica „Sfântul Mina” din Tulbureni și a treia la Biserica Parohiei Vânători.

Joi, la Parohia „Sfântul Ilie” de la Dealu Mare va fi găzduită întâlnirea Cercului Pastoral-Misionar nr. 1 „Sfântul Nicolae” în cadrul căreia părintele Petru-Georgel Chichioacă va susține conferința cu tema „Bolnițele – locașuri ale vindecării prin credință”.

La Biserica Parohiei „Sfântul Antonie cel Mare” din Botoșani va conferenția părintele Cătălin Ailenei, pe tema „Responsabilitatea preotului cu privire la cercetarea bolnavilor și administrarea Sfintelor Taine acestora”, iar la Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Botoșani va fi o conferință susținută de părintele Ionuț Moise pe tema „Sfârșitul creștinesc al creștinului ortodox”.

Vineri vor mai avea loc două  cercuri pastorale la Corni și la Darabani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...