joi, iulie 25, 2024
AcasăLocalCopac prăbușit în Botoșani. Două mașini avariate pe Aleea Rapsodiei

Copac prăbușit în Botoșani. Două mașini avariate pe Aleea Rapsodiei

Dimineața aceasta a adus surprize neplăcute pentru doi proprietari de autoturisme de pe strada Aleea Rapsodiei. Un copac s-a prăbușit brusc peste mașinile lor, provocând pagube semnificative.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Incidentul a mobilizat rapid un echipaj al Detașamentului de Pompieri Botoșani. Aceștia au intervenit cu o autospecială de stingere, echipată cu unelte specializate pentru tăierea copacului și eliberarea autoturismelor avariate.

Din fericire, nu au fost raportate victime, iar intervenția promptă a pompierilor a evitat alte posibile pagube. Autoritățile urmează să evalueze situația și să stabilească cauzele prăbușirii arborelui.

Rămâne de văzut dacă și alte străzi din municipiu sunt expuse riscului, având în vedere numeroșii copaci bătrâni din zonă. Cetățenii sunt sfătuiți să fie atenți și să anunțe autoritățile dacă observă arbori care par a fi un pericol.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...