spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăActualitateaCum îngrijești părul uscat și deteriorat (P)

Cum îngrijești părul uscat și deteriorat (P)

Părul uscat și deteriorat are nevoie de o atenție și de o îngrijire specială. Vopsitul, uscarea cu feonul, utilizarea plăcii de îndreptat părul și a ondulatorului sunt acțiuni care pot afecta considerabil firul de păr.

Din nefericire, multe femei încep să folosească o mască de păr doar atunci când observă că firele de păr sunt degrade și înspicate. Specialiștii recomandă să folosim o mască de păr chiar dinainte de a ne confrunta cu astfel de probleme. Astfel de tratamente hrănesc firul de păr și îl revitalizează.

Ce măști pentru păr uscat să folosim

În primul rând, este recomandat să alegem o mască de păr în funcție de compatibilitatea cu tipul părului dacă ne dorim să obține cele mai bune rezultate. Cu alte cuvinte, dacă te confrunți cu probleme ale lipsei de hidratare și ale degradării, atunci ar trebui să alegi un produs care este conceput special pentru a rezolva problema părului uscat.

Însă, dacă părul tău este gras și nu ai vârfuri despicate, atunci ar trebui să folosești o mască specială care să nu îți îngrașe și mai mult podoaba capilară. De asemenea, dacă ai observat că părul îți cade excesiv, atunci ar trebui să cauți un tratament conceput pentru căderea părului. Dacă podoaba ta capilară este lipsită de vitalitate, atunci alege o mască de păr hrănitoare care să te ajute să-i redai părului strălucirea de odinioară.

Vrei un păr sănătos? Alege Gerocossen

Odată cu apariția eCommerce-ului, piața de cosmetice a devenit mult mai accesibilă, astfel că, poți găsi cu ușurință produsele necesare îngrijirii părului. În plus, le poți comanda online la un preț accesibil și ai, de asemenea, avantajul economiei de timp

Unul dintre magazinele active în mediul online este Gerocossen, de unde poți alege o gamă variată de produse de îngrijire a părului, a tenului și a corpului.

Fondată în 1990, compania mizează pe ingrediente naturale atent selecționate pe care le utilizează la fabricarea cosmeticelor. Așadar, dacă te afli în căutarea unor soluții pentru părul tău care să dea rezultate pe termen lung, atunci ai putea să optezi pentru produsele Gerocossen concepute pentru a ajuta femeile să-și descopere frumusețea naturală.

Iată ce produse pentru îngrijirea părului poți folosi

Specialiștii recomandă să aplicăm tratamentele necesare pe păr în funcție de problemele pe care le întâmpinăm. Astfel, dacă podoaba capilară suferă de lipsa hidratării, atunci am putea opta pentru un balsam regenerant pe bază de keratină și pantenol care reface structura fibrei capilare. De asemenea, dacă părul are nevoie de mai mult volum și este lipsit de vitalitate atunci am putea să optăm pentru o mască tratament intensiv care să conțină keratină și ulei de jojoba. Această combinație nu face altceva decât să revitalizeze firul de păr și să îi redea strălucirea și elasticitatea.

Dacă părul îți cade în mod excesiv atunci cu siguranță că ar trebui să te orientezi către folosirea unor produse concepute cu scopul de a soluționa astfel de probleme. Așadar, ai putea să optezi pentru un ser tratament sau pentru un balsam împotriva căderii părului.

Un păr sănătos are nevoie de hidratare optimă, așadar specialiștii recomandă să folosim produse de calitate care să contribuie la refacerea barierei naturale protectoare.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
12.7 ° C
12.7 °
8.8 °
77 %
1.4kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...