sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTDesfășurare impresionantă de forțe. Autorul crimei cu hârlețul este căutat peste tot...

Desfășurare impresionantă de forțe. Autorul crimei cu hârlețul este căutat peste tot (video)

Zeci de polițiști din toate structurile IPJ Botoșani au împânzit zona crimei cu hârlețul de sâmbătă dimineață

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Oamenii legii caută peste tot indicii care ar putea să îi ducă la descoperirea autorului crimei cu hârlețul. Capul victimei a fost găsit complet detașat de trup, la distanță de acesta, în curtea case.

Potrivit anchetatorilor, de la fața locului au fost ridicate un hârleț, o coasă și o toporișcă, toate pline de sânge. “În prezent s-a stabilit un cerc restrâns de posibili autori, la care sunt desfășurare percheziții domiciliare”, a precizat Valeriu Chihaia, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. În cercul de suspecți ar fi chiar nașul de cununie al celui ucis.

Oamenii legii au organizat și mai multe filtre pe drumurile din județ și verifică toate autoturismele. Mai mult, la fața locului a fost adus și un câine de urmă din cadrul IPJ.

Incidentul groaznic a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Localnicii au descoperit în curtea casei unui vecin trupul acestuia, decapitat. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, locuia singur, iar sâmbătă dimineaţă a fost vizitat de fratele său. Acesta i-a văzut trupul într-o baltă de sânge, cu capul pur și simplu detașat de corp. Omul a sunat speriat la 112, fiind anunţate Poliţia şi Ambulanţa.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
29.5 ° C
30.5 °
29.4 °
28 %
3.3kmh
47 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...