duminică, iunie 16, 2024
AcasăLocal BTCopil bătut pe stradă după ce a vrut să-şi apere fratele

Copil bătut pe stradă după ce a vrut să-şi apere fratele

Violenţa atinge cote alarmante în municipiu. După ce o femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută în plină stradă, doi copii au fost agresaţi de un bărbat în faţa sediului unei fundaţii din oraş.    

Incidentul a avut loc la finele săptămânii trecute, în faţa sediului fundaţiei Hand of Help. Un adolescent în vârstă de 17 ani, beneficiar al centrului, se afla în cădire. La un moment dat, fratele acestuia, de 12 ani, a intrat şi i-a spus că ar fi fost agresat de un bărbat pe stradă.

Dorind să îşi apere fratele mai mic, adolescentul a ieşit în stradă. Acesta a avut la rândul lui, un conflict cu acel bărbat, care l-a lovit şi pe el. Ulterior, cei doi minori s-au refugiat în centru şi au relatat cele întâmplate. Reprezentanţii fundaţiei au sunat la 112, pentru a reclama agresiunea. Un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului.

„În cauză a fost înregistrat un dosar pentru lovire sau alte violenţe”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani. Poliţiştii încearcă acum să identifice agresorul. Asta, deşi, cei doi tineri au declarat la poiţie, în prezenţa reprezentantului legal, că nu doresc să depună plângere.

Femeie bătută pe stradă

Luni, o femeie, în vârstă de 48 de ani, a fost bătută în plină stradă. Incidentul a avut loc pe Calea Naţională, în apropiere de Stadionul Municipal. Femeia se deplasa pe trotuar şi, la un moment dat, ar fi fost atacată de o altă femeie, pe care nu o cunoaşte.

Aceasta a fost lovită cu pumnii de mai multe ori, după care atacatoarea a dispărut printre blocurile din zonă.

Apelul la 112 a fost făcut de un trecător sub privirile căruia s-a petrecut totul. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, cadrele medicale acordându-i victimei primul ajutor. Ulterior, femeia a fost transportată la Urgenţe, pentru a fi supusă la mai multe investigaţii.
Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
17.7 ° C
19.6 °
17.2 °
73 %
2.6kmh
17 %
sâm
17 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
27 °
mie
32 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici nu știi, la vremea asta, și îți dai seama abia când te întorci la mașină că e vremea culesului.

EDITORIAL

Aproape sigur, în istoria locurilor în care ne ducem existențele, Valeriu Iftime nu va rămâne ca nabab, afacerist de frunte sau ca profesionist desăvârșit...

EPIGRAMA ZILEI

Pleacă ăștia, nu-i problemă Însă eu am o dilemă : Oare ăia care vin Or să fure mai puțin? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...