spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăLocal BTZilele Oraşului au început cu spectacole în ploaie şi vânt (video)

Zilele Oraşului au început cu spectacole în ploaie şi vânt (video)

Vineri seară au debutat spectacolele pregătite de organizatori pentru Zilele Municipiului Botoșani. Zeci de botoşăneni s-au adunat înainte de ora 18.00 în faţa scenei sau analizau oferta comercianţilor în zona de street food ori cea cu obiective de distracţie. 

Mai întâi au urcat pe scenă trupe locale de dans şi artişti individuali de la Şcoala Populară de Arte „George Enescu” Botoşani sau Palatul Copiilor, printre care trupele „Corazon”, „Little Steps”, „Do It” sau „Sparks”, coordonate de profesorul de dans Constantin Dicu.

În jurul orei 19.00 vremea a început să le dea peste cap planurile organizatorilor, pornindu-se o ploaie înteţită şi de vântul destul de puternic, însă în scurt timp vremea s-a calmat şi a ieşit chiar şi curcubeul, astfel că, deşi mulţi botoşăneni au fost alungaţi de vreme, alte zeci de spectatori continuau să vină spre scena de la Cornişa.

Aceştia aşteptau reprezentaţiile anunţate în programul de vineri, cu Mario Joy şi Codruţa Filip, vedeta serii fiind trupa Ro-Mania.

Preţuri ridicate în zona de street food

Ca şi la celelalte ediţii ale evenimentului, preţurile în zona de street-food erau destul de piperate. Astfel, porţia de cartofi pai costă între 5 şi 7 lei/100 gr, pulpele de pui între 8 şi 10 lei 100 gr, frigăruile între 10 şi 12 lei/100 gr, cârnăciorii între 8 şi 10 lei /100 gr, ceafa de porc 10-12 lei /100 gr, micii 5-6 lei bucata, langoşii 15 lei, colacul secuiesc 20 de lei, porumbul fiert 10 lei bucata, iar limonada între 7 şi 10 lei paharul.

Pentru ziua de sâmbătă organizatorii aşteaptă o vreme mai bună. Academia de Arte Modus Vivendi, Yanis Pavel, G-Power – Street Dance şi Spike vor întreține atmosfera până la 21.15, când își vor face apariția Andia și DJ/MC pentru Disco Open Air.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.5 ° C
14.6 °
10.5 °
76 %
1.5kmh
18 %
lun
25 °
mar
26 °
mie
17 °
joi
17 °
vin
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...