spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocal BTFuncţionară ameninţată de propriul soț la serviciu

Funcţionară ameninţată de propriul soț la serviciu

Caz uluitor petrecut într-o primărie din județ, unde o angajată a ajuns să fie amenințată în sediul instituției de propriul soț.

Scenele incredibile s-au petrecut în urmă cu câteva zile, mai exact pe 2 august a.c., când femeia, care lucrează ca și casieră, a venit la serviciu. Inițial, din cauza scandalurilor făcute de soț, care ameninţa că va da foc la casă, femeia a părăsit domiciliul și a mers la părinți pentru câteva zile. Doar că pe 13 iulie a.c., când s-a întors de la serviciu, soțul s-a înarmat cu un ciocan și a ameninţat-o cu moartea.

Nu a sunat la poliţie, de rușine ca nu cumva lumea din sat să afle de problemele ei din familie. Așa că a preferat să doarmă în podul casei. Pe 15 iulie a avut loc un alt incident violent, iar fiica ei a sunat la poliție. De atunci nu s-a mai întors acasă, în tot acest timp locuind la părinţi.

Primarul a chemat poliţia

Pe 2 august, când se afla la serviciu, s-a trezit la birou cu soțul ei, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și era agresiv. A ameninţat-o că îi sparge capul și că o omoară, iar femeia a reușit la un moment dat să-l scoată din incinta instituţiei.

La scurt timp, bărbatul a revenit și a continuat cu scandalul. Atunci, a solicitat intervenţia primarului comunei, acesta sunând la poliţie. În urma incidentului, bărbatul a fost internat pe Secția de psihiatrie a Spitalului Județean, iar cazul a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, care au deschis un dosar penal pentru violență în familie.

Ba mai mult, anchetatorii au solicitat și un ordin de protecție, care a fost emis pentru o perioadă de 6 luni. Prin urmare, în acest interval, bărbatul a fost evacuat din casă și nu va avea voie nici să se apropie de sediul primăriei la mai puțin de 100 de metri.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
39 %
1.9kmh
100 %
joi
21 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...