spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocal BT10.300 lei strânși pentru familia Alexandrei la FC Botoșani – FC Hermannstadt...

10.300 lei strânși pentru familia Alexandrei la FC Botoșani – FC Hermannstadt (VIDEO + FOTO)

10.300 lei s-au strâns pentru familia Alexandrei Ivanov la FC Botoșani – FC Hermannstadt, scor 2-2, meci contând pentru runda a VIII-a din SuperLigă.

7.900 de lei din suma totală de 10.300 s-au strâns în urma donațiilor făcute de fanii FC Botoșani în urnele voluntarilor Asociației „Grup Civic”. Diferența, de 2.400 de lei a venit în urma licitației tricoului lui Victor Dican. Acesta a fost achiziționat chiar de familia mijlocașului „grupării roș-alb-albaștrilor”. La pauză, sora fotbalistului, Ainhoa, a primit tricoul de la colaboratorii FC-ului și la rândul ei i l-a făcut cadou lui Vlad Miron, fratele Alexandrei, acesta fiind prezent la stadion alături de Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

„Mulțumesc în primul rând echipei FC Botoșani pentru sprijinul pe care ni-l acordă. Țin să mulțumesc tuturor oamenilor care sunt alături de noi și ne susțin în ceea ce vrem să facem pentru Alexandra. Sper să ne ducem visul la capăt și să reușim să facem și dreptate, să schimbăm ceva”, a declarat Vlad Miron, fratele Alexandrei.

La rândul său, Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” a ținut să mulțumească suporterilor și familiei FC Botoșani pentru mobilizarea de care au dat dovadă în acest caz.

„Aducem mii de mulțumiri suporterilor și clubului FC BOTOȘANI pentru susținerea campaniei de strângere de fonduri pentru familia Alexandrei mămica care în urma ca câteva săptămâni își pierdea viata în Maternitatea Botoșani din cauza nepăsări unor doctori. Va mulțumesc din suflet tuturor celor care ați donat din puținul dumneavoastră și sper din suflet sa fiți în continuare alături de familia Alexandrei și mai ales de cei trei copilași rămași fără mamă. Dacă și dumneavoastră doriți sa donați cât de puțin o puteți face în contul lui Daniel Gabriel Ivanov, tatăl copiilor: RO02BTRLEURCRT0666984301”, a declarat Daniel Câșlariu.

La meciul cu FC Hermannstadt, jucătorii FC Botoșani au ieșit pe teren purtând tricouri cu fotografia Alexandrei și mesajul „Nu am aer”, care s-a regăsit și pe bannerul pe care elevii lui Dan Alexa l-au purtat la intrarea în teren.

Alexandra Ivanov, în vârstă 25 de ani, a murit vineri, pe 18 august, la nouă ore după ce a fost internată în Maternitatea din Botoşani. Ea era însărcinată în luna a treia şi ajunsese, joi seară (n.r. 17 august), în jurul orei 23.30, la spital cu ambulanţa după ce a acuzat dureri şi hemoragie. Alexandra era mama a încă trei copii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.7 ° C
23.8 °
22.7 °
33 %
3.1kmh
92 %
joi
23 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...