spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTFilm pentru adevărații fani ai trupei ABBA, la Cinema Unirea

Film pentru adevărații fani ai trupei ABBA, la Cinema Unirea

,,ABBA: Filmul- Pentru fanii adevărați” intră în pași de dans în cinematografe, pentru un eveniment special de două zile, dedicat fanilor adevărați. Producția se va vedea și la Cinema Unirea Botoșani.

Filmat de Lasse Hallström în timpul turneului de mare succes din Australia, filmul proaspăt remasterizat va duce publicul într-o călătorie înapoi în timp, în anii 1970, când muzica disco domnea, iar ABBA era rege. Incluzând filmări în culise, redând integral unele dintre cele mai mari hituri ale ABBA, precum „Dancing Queen”, „SOS”, „Name Of The Game” și „Waterloo”, filmul oferă o privire distinctă asupra trupei de mare succes, aflată pe culmea popularității lor.

Poveste în stil documentar a unui DJ de radio country

Producția redă o poveste în stil documentar, a unui DJ de radio country care încearcă să obțină un interviu cu trupa. Pe măsură ce termenele limită se apropie, observăm un amestec de întâmplări și greșeli din partea tânărului DJ care are sarcina de a obține râvnitul interviu, în timp ce garda de corp a trupei ABBA face tot posibilul pentru a împiedica acest lucru.

Acest film pentru fanii adevărați include cadre exclusive din perspectiva creatorilor concertului fenomenal ABBA, Voyage din Londra, o vizită la Muzeul ABBA din Stockholm, videoclipuri pentru karaoke cu versuri din cântece de succes și imagini extrem de rare din culisele turneului din 1977.

Astfel, pe ecranul de la Cinema Unirea va, filmul va putea fi urmărit pe 17 și 19 septembrie, de la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar biletele se pot achiziționa de la casieria Cinematografului Unirea sau de pe https://eventbook.ro/film/bilete-abba-the-movie-fan-event?hall=cinema-unirea-botosani.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
37 %
2.5kmh
8 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...