spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTMONITORUL VIDEO: Ce spun procurorii legat de cazul de la Manoleasa

MONITORUL VIDEO: Ce spun procurorii legat de cazul de la Manoleasa

Autorul dublei crime de la Manoleasa a fost reținut de polițiști. La exact 72 de ore de la descoperirea tragediei, anchetatorii au reținut un bărbat, pentru 24 de ore.

Procurorii spun că presupusul autor al dublei crime s-a abținut din a da declarații.

“Din investigațiile efectuate ulterior a fost identificat presupusul autorul al omorului, respectiv în persoana unui bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Ripiceni, la locuința căruia, cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost identificate o serie de probe care îl plasează la locul și la momentul comiterii faptei.

Persoana are în prezent calitatea de suspect, fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat și se află în stare de reținere. S-a dispus efectuarea expertizei medico legale psihiatrice în vederea stabilirii discernământului. În funcție de rezultat se va solicita luarea măsurii arestării preventive. Tânărul s-a abținut din a da declarații. S-au ridicat toate obiectele contondente de la locuința lui care ar fi fost folosite la comiterea faptei. Urmează a fi examinate criminalistic. Este persoana care a apărut în unele imagini surprinse de o cameră de supraveghere. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii actului infracțiunii”, a precizat Valeriu Chihaia prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Suspectul este nepotul femeii ucise

Potrivit unor surse din cadrul anchetei se pare că M.V. este din Ripiceni și este nepotul femeii ucise, respectiv verișorul fetei minore.

Tatăl vitreg al acestuia este frate biologic cu soțul femeii, bărbatul catalogat drept principal suspect până ieri. De altfel, acesta şi-a susţinut tot timpul nevinovăţia. Anchetatorii au comunicat în permanenţă faptul că acesta este principalul suspect pentru ca autorul real să nu fie pus în gardă de ancheta care se desfăşura în paralel.

Anchetatorii au refăcut filmul tragediei, scoțând la iveală detalii șocante. Criminalul le-a lovit pe cele două cu o toporișcă de mai multe ori peste cap și trup. Ulterior le-a acoperit cu strujeni şi le-a dat foc.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14 ° C
14.6 °
13.8 °
54 %
2.2kmh
85 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...