spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocalÎncepe o nouă ediție a campaniei „5000 de zâmbete"

Începe o nouă ediție a campaniei „5000 de zâmbete”

Ediția a V-a a campaniei „5000 de zâmbete”, iniţiată de Asociaţia „Grup Civic Botoşani”, este în plină desfășurare. Astfel, Daniel Câșlariu, președintele asociației, face un apel către toți botoșănenii care vor să aducă zâmbete pe chipurile celor cu care viața nu a fost foarte darnică. 

Noutatea din acest an este că darurile vor merge direct acasă la copii, și nu în școli așa cum s-a întâmplat până la această ediție.

„În acest an, ne-am propus o misiune îndrăzneață: să ajungem la 5000 de mici inimi și să aducem acel strop de bucurie în casele lor. În perioada 18-23 decembrie, vom merge personal, pas cu pas, din casă în casă, ducând cu noi pachetele pline de dulciuri și o simplă, dar magică, portocală. Fiecare pas presupune un efort imens, dar fiecare zâmbet pe care îl întâlnim merită fiecare lacrimă de bunătate.

Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de sprijinul vostru! Căutăm voluntari inimoși, dispuși să se alăture acestei călătorii minunate, indiferent dacă au sau nu mașină. Fiecare gest, fiecare clipă petrecută alături de noi, contează enorm în realizarea acestei campanii.

Ne adresăm și către firmele din județ, invitându-le să sprijine această cauză oferind 20% din impozitul pe profit, sau către persoanele fizice și juridice ce doresc să ofere o mână de ajutor”, este apelul făcut de Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Suma necesară pentru dulciurile destinate acestor copii se ridică la aproximativ 80.000 de lei. Orice contribuție, oricât de mică, aduce cu sine o rază de lumină în viețile lor.

Conturile în care se poate dona:

Persoanele care doresc să aducă zâmbetul pe faţa unor copii din mediul rural şi vor să se implice în această campanie pot să doneze orice sumă în conturile deschise de Asociaţia „Grup Civic Botoşani”

  • IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
  • IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.
    Codul Swift BTRLRO22.
    Cu precizarea ,,5000 DE ZÂMBETE”
Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
69 %
2.9kmh
98 %
vin
15 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...