Probleme pentru Google la nivel mondial – Gmail şi Drive cele mai afectate

Probleme pentru Google. Gmail şi Drive nu funcţionează la parametri normali de joi dimineaţă. Unii utilizatori au raportat că nu se pot autentifica în conturile lor Gmail. Alţii spun că e-mailurile noi nu se afişează în aplicaţie şi nu pot adăuga ataşamente. Unii utilizatori Google Drive nu pot încărca noi fişiere în cloud.


Compania de monitorizare web DownDetector a coroborat rapoartele care au început să curgă în jurul orei 04:40 GMT. Google a recunoscut existenţa acestor blocaje pentru utilizatorii G Suite, spunând că investighează problema. „Vom oferi o actualizare până la 8/20/20, la 1:30 PM (IST), în detaliu, când ne aşteptăm să rezolvăm problema”, a scris compania.

„Peste două miliarde de utilizatori se bazează pe G Suite„, a spus Google în luna martie a acestui an. Într-o actualizare în urmă cu o oră, Google a spus: „Echipa noastră continuă să investigheze această problemă. Vom oferi o actualizare cu mai multe informaţii despre această problemă. Vă mulţumim pentru răbdarea dumneavoastră”, se arată în comunicat.

Printre problemele semnalate au fost de trimitere de Gmail, de înregistrare, sau crearea de fişiere în Drive.

Deja ai votat!