spot_img
duminică, aprilie 28, 2024
AcasăLumea digitalăModul inedit prin care fondatoarea unui start-up de vitamine a obținut domeniul...

Modul inedit prin care fondatoarea unui start-up de vitamine a obținut domeniul web mult dorit

În ultima perioadă, fiecare proprietar de afacere se gândește la un investitor „angel” care își asumă rolul de „înger”, ca la o sursă ideală de capital. Găsirea unui astfel de investitor este foarte importantă, mai ales dacă acesta vrea să investească în afacere. Asta a făcut și fondatoarea Ritual – Katerina Schneider – pentru a obține numele de domeniu Ritual.com, care a avut susținerea lui Jason Calacanis, unul dintre cei mai de succes investitori „angel” din lume. Acesta, în calitate de investitor consideră că este important să facă investiții demne în companii care rezistă testului timpului.

Katerina Schneider și-a exprimat opinia despre importanța de a deține un nume de domeniu foarte bun, mai ales în cazul ei, unde este vorba despre vitamine, prin urmare, încrederea este esențială.

Ritual.com este un nume de domeniu care oferă credibilitate companiei sale.

Marca și imaginea firmei sunt cei mai importanți factori determinanți ai succesului. De aceea antreprenorii trebuie să nu uite să-și protejeze afacerea de conținutul nedorit (achiziționând domenii cu extensii neadecvate). Ideea este de a avea grijă de imaginea lor și de a construi credibilitatea mărcii astăzi. Pentru asta trebuie căutate domenii interesante de cumpărat, care pot ajuta la construirea unei afaceri de milioane, ceea ce ar fi chiar grozav.

Prin înregistrarea unui domeniu românesc prin Host-Age.ro ai șansa de a alege din cele mai căutate extensii. De exemplu, dacă ai o afacere în România, cea mai potrivită extensie și cea mai bine indexată pentru un domeniu web este extensia .RO.

În anul 2020, interesul pentru numele de domenii a crescut foarte mult, deoarece companiile își dezvoltă planurile acum în mediul digital (din cauza crizei provocate de pandemie). De exemplu: instructorii de fitness sau de yoga țin cursuri online, iar restaurantele se bazează pe comenzi online, pe transport și livrare. Cele mai populare în rândul investitorilor, în acest an, sunt domeniile din trei cifre.

Cele mai vândute nume de domenii în luna august, din acest an, au fost:

  • com cu 34,000 dolari
  • com cu 17,500 dolari
  • com cu 15,750 dolari
  • org cu 10,500 dolari
  • com cu 9,916 dolari
  • com cu 9,190 dolari
  • com cu 8,250 dolari.

În momentul de față, există două tipuri de domenii de nivel superior – gTLD (generic top-level domain) și ccTLD (country-code top-level domain). Sute de noi gTLDs au fost lansate în perioada 2019-2020.

Cele mai populare și cele mai noi domenii gTLDs sunt:

  • .XYZ, .ICU, .TOP
  • .BABY, .COLLEGE, .MONSTER, .PROTECTION
  • .RENT, .SECURITY, .STORAGE și .THEATRE
  • .AUTO, .CAR și .CARS,
  • .BEAUTY, .HAIR, .MAKEUP și .SKIN.

Mai multe informații despre domeniile TLD generice se pot afla de pe site-ul celor de la Corporația Internet pentru Nume și Numere Alocate. ICANN nu poate opri în totalitate spamul, nu controlează conținutul de pe Internet, dar ajută la coordonarea modului în care sunt furnizate adresele IP și anumite domenii web, evitând repetarea lor.

Dacă te gândești să dezvolți un website și te întrebi ce web hosting să cauți, atunci ar trebui să alegi un serviciu de găzduire care oferă avantaje mari, precum: suport rapid și bun, performanță ridicată a serverului, funcționalitatea serviciului oferit, garanție de securitate, capacitatea de a ajusta oferta la nevoile fiecărui client.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
14.2 ° C
14.4 °
12.2 °
83 %
0.5kmh
0 %
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...