Conturile celor care au criticat Poliţia, blocate dintr-o eroare a Facebook

0

Zeci de români s-au plâns în ultimele zile că au avut probleme cu contul de Facebook, după ce au dat calificativ minim de o stea Poliţiei Române. Facebook Europe a spus, într-un răspuns pentru HotNews.ro, că îşi asumă vina şi că totul s-a întâmplat dintr-o eroare a sistemelor automate de depistare a spam-ului. Reamintim că peste 50.000 de români au acordat o stea din cinci Poliţiei Române pentru „bâlbele” din scandalul cu numărul de maşină M… PSD.

Zeci de români au povestit că le-au fost suspendate temporar conturile de Facebook după ce au dat review pe pagina Poliţiei. Suspendările nu au durat mult, dar au fost neplăcute, oamenii fiind nevoiţi să completeze diverse câmpuri şi să-şi schimbe parola pentru a-şi reactiva conturile.

Pagina de Facebook a Poliţiei Române, care a fost în centrul scandalului, a renunţat joi la secţiunea de review-uri după ce ratingul se prăbuşise. Înainte de izbucnirea scandalului, Poliţia Română avea nota 3,2 din 5.000 de review-uri, iar miercuri se ajunsese la 1,1 din peste 50.000 de review-uri.

Deja ai votat!
se încarcă...