Fata de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica, dată în urmărire, după ce a dispărut din nou

0

Fata în vârstă de 13 ani, care şi-a înjunghiat bunica la începutul lunii august şi a plecat de acasă, apoi a fost găsită de poliţişti şi internată într-un centru de minori din Oradea, a dispărut din nou, fiind dată, miercuri, în urmărire naţională, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Dinu, a declarat, miercuri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că oamenii legii au fost sesizaţi de reprezentanţii Centrului de Minori, unde fata era internată, că aceasta a părăsit centrul fără voie.

„A fost declanşată urmărirea naţională a unei fete în vârstă de 13 ani, care ar fi plecat voluntar de la Centrul de Minori din Oradea, unde era internată”, a spus Dinu.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de fetiţa care, la începutul lunii august, şi-a înjunghiat bunica.

În seara de 8 august, fetiţa şi-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuţit, apoi a plecat de acasă. A fost găsită de poliţişti după o săptămână, în Oradea, însă copila a refuzat să meargă acasă, fiind internată la Centrul de Minori, de unde, ulterior, a plecat.

+0 -0
se încarcă...