4 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat marţi că o scrisoare prin care se convoacă şedinţa CSAT şi care e semnată de o treime din membri a ajuns deja la Cotroceni, urmând ca această şedinţă să aibă ca temă rectificarea bugetară.

„Iohannis nu lasă nimic fără să blocheze. Acum blochează rectificarea bugetară? De ce? Pentru ca unii să cheltuie în continuarea banii pe care nu i-a cheltuit. Deja la ora la care vorbim scrisoarea a ajuns la Cotroceni. Adică există o treime din membri pentru a convoca CSAT. Eu nu cred că mai trebuie să fie această procedură. Rectificarea avizată de CSAT. Deciziile ministerelor. Totul trebuie să treacă prin CSAT. Nu se mai poate continua aşa. O serie de miniştri au semnat pentru convocarea CSAT. Practic au convocat CSAT”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a afirmat că aşteaptă cât mai curând raportul din partea ministrului de Finanţe cu privire la bugetul preşedinţiei.

„Sper să dea raportul cât mai curând domnul Teodorovici ca să vedem dacă omul nu mai are bani de deplasări şi de ce măsuri dispune ministerul de Finanţe. Să vedem unde e adevărul şi unde e manipularea”, a mai spus Dragnea.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...