Lideri PSD audiaţi la DNA

0

Doi lideri importanţi ai PSD, Niculae Bădălău şi Claudiu Manda, au fost audiaţi ieri la Direcţia Naţională Anticorupţie. Cel din urmă, şeful Comisiei SRI din Parlament, a plecat de la DNA după aproximativ patru ore.

„Am fost invitat în calitate de martor, am plecat de la sediul DNA în calitate de martor. Este un dosar în curs, în faza de urmărire penală nu se pot da detalii”, a spus Claudiu Manda, după audiere.

Întrebat dacă a fost la pescuit pe insula Belina sau în altă parte cu Liviu Dragnea, parlamentarul PSD a răspuns: „Nu pot da niciun detaliu”. La insistenţele jurnaliştilor, care au precizat că nu l-au întrebat despre dosar, Claudiu Manda a precizat că „am spus că nu pot da niciun detaliu”.

Întrebat dacă are legătură cu dosarul Tel Drum, vicepreşedintele Senatului a răspuns: „Altă întrebare”!

Nici Niculae Bădălău nu a dat mai multe amănunte. Întrebat dacă este vorba despre dosarul şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, el a răspuns: „Nu, mai aveţi o încercare”.

Întrebat apoi dacă e un dosar legat de Liviu Dragnea, şeful PSD, în speţă dosarul Tel Drum, Bădălău a spus: „Nu ştiu, nu, nu… Dar am fost, ca orice cetăţean normal, am dat curs invitaţiei, am declarat ceea ce ştiam”.

El a adăugat că nu a mai fost chemat la DNA în dosarul în care a dat acum o declaraţie. „Nu pot să spun că a fost o surpriză plăcută, dar asta e”, a mai spus el.

Deja ai votat!
se încarcă...