Triplu asasinat comis de adolescenţi

0
Triplu asasinat comis de adolescenţi

Doi adolescenţi de 17 ani sunt cercetaţi penal pentru omor, ei fiind suspectaţi de uciderea a doi bătrâni şi a fiicei acestora, într-o locuinţă din Călăraşi, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

„Un vecin a sesizat faptul că un bărbat de 82 de ani, o femeie de 80 de ani şi fiica acestora în vârstă de 58 ani au fost înjunghiaţi în apartamentul în care locuiau şi au decedat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, fapta de omor ar fi fost comisă de trei minori, cu vârste de 17 ani, unul dintre aceştia fusese în plasament la familia omorâtă. Minorii şi-au recunoscut fapta şi au descris detaliat modul cum au procedat. Au spus că voiau să procure maşina victimelor, ceea ce au şi făcut, pentru a ajunge în străinătate şi că au consumat alcool şi substanţe stupefiante”, a declarat Cornelia Manea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

Ea spune că la înjunghierea victimelor au participat doi dintre minori, respectiv cel care fusese în plasament, A.D., şi un prieten al acestuia B.V.. „Cel de-al treilea, E.C. are calitate de martor şi a fost cel care l-a anunţat pe vecinul victimelor, vecin care a sunat apoi la 112. Ulterior comiterii faptelor au luat din casă bijuterii, o pereche de cercei de la o victimă, bani, telefoane mobile”, a precizat Cornelia Manea. Cei trei minori au mai fost cercetaţi în trecut în dosare de furturi, distrugere şi conducere a unui autoturism fără permis.

+0 -0

se încarcă...