fifteen − 12 =

A password will be e-mailed to you.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat vineri că va sesiza Curtea Constituțională a României cu privire la proiectul de buget pe anul 2019. De asemenea, șeful statului a criticat PSD: pentru spitale regionale nu au bani, dar pentru ei au. „PSD și-a tras bani de 20 de ori mai mult decât anul trecut, pentru asta au bani”, a declarat Iohannis.

Principalele declarații:

Un lucru este clar, guvernarea PSD a eșuat.

În spitale, probleme peste probleme, educația este subfinanțată, economia României este bulversată mai ales după ordonanța 114, dată în mare taină la sfârșitul anului trecut, de autostrăzi nici nu poate fi vorba. Despre justiție, păi întreaga guvernare pesedistă a fost un asalt asupra justiției și a statutului de drept din România, cu obiectivul clar de a pune mâna pe justiție, de a politiza justiția ca ei să-și rezolve dosarele penale.

De fapt, PSD-ul nici nu guvernează pentru români și pentru România, PSD guvernează pentru Dragnea. PSD este incompetent și incapabil să conducă România.

Bugetul rușinii naționale, asta este bugetul propus pentru 2019. Este un buget nerealist, supraveluat și întârizat. Cu acest buget, PSD încearcă să acorere nereușitele multiple din timpul guvernării de până acum. Ei l-au numit bugetul investițiilor și asta este prima mare minciună din buget. Toată lumea s-a întreabat de ce a întârziat PSD-ul bugetul trei luni de zile. Vă spun eu. Ei nu vor să se realizeze investiții pentru că nu au bani, de aceea au întârziat bugetul cu 3 luni.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...