Membru PNL arestat pentru proxenetism

Seniorii PNL Iași ajung, unul după altul, în centrul unor scandaluri sexuale. Săptămâna trecută, Gheorghe Stavarache (58 de ani), consilier local liberal în comuna Țibănești a fost arestat pentru proxenetism. Împreună cu un amic, acesta este acuzat că livra amatorilor fete pentru sex contracost. Președintele PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, a declarat că, zilele viitoare, Stavarache va fi propus pentru excluderea din partid.

Potrivit g4media, acesta este al treilea caz din ultimii ani în care un liberal din Iași este implicat într-un dosar penal deschis pentru infracțiuni sexuale.

În 2020, Damian Bunariu (57 de ani), primarul comunei Mogoșești Siret, a fost citat ca martor într-un dosar de trafic de persoane după ce, în cursul cercetărilor, s-a aflat că făcuse sex în sediul Primăriei cu două minore, victime ale traficanților. Exclus din partid, Butnariu a fost reales în funcție anul trecut și are majoritate în Consiliul Local cu ajutorul liberalilor.

În 2014, alt membru PNL Iași, Victor Chirilă (59 de ani la acel moment), a fost cercetat pentru sex cu minore, dar, în final, a scăpat de urmărirea penală.

Deja ai votat!