O polițistă și-a uitat arma în toaleta unei benzinării

O polițistă și-a uitat arma din dotare într-o benzinărie din București, iar când s-a întors nu a mai găsit-o. Arma a fost descoperită, ulterior, aruncată pe un teren viran.

Poliția Capitalei a transmis că, miercuri, un agent de poliție de la Secţia 9 a intrat in toaleta unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, însă arma nu a mai fost găsită.

Au fost alertaţi poliţiştii aflaţi în teren şi pe baza imaginilor camerelor de supraveghere a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat in acelaşi spaţiu.În urma activităţilor de cercetare, arma a fost recuperată, de pe un teren viran, unde a fost aruncată.”, se arată în comunicatul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti(DGPMB).

Atât femeia care şi-ar fi însuşit armă, cât şi un bărbat de 33 de ani au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În acelaşi timp, faţă de agentul de poliţie, încadrat în Poliţia Capitalei din anul 2018, au fost declanşate cercetări.

Deja ai votat!